朋友推介叫我一定要試下呢間法式餐廳果然好味又抵食👍🏻雖然Set Lunch餐牌望落去都係似普通餐湯主菜和甜品 不過味道確實有驚喜 店員Service亦都親切有禮會細心講解 是日餐湯-南瓜湯 入口香濃順滑 香料味道中和左南瓜嘅腥味 麻麻哋南瓜湯嘅我都覺得好味😋讚👍🏻烤羊扒丶薯蓉丶雜菜👍🏻羊扒不會太酥 如果想食羊但又怕酥 呢個就一定啱晒口味👍🏻草飼牛肉眼扒丶雜菜丶蒜蓉蒜蓉👍🏻肉眼扒有牛味 多肉汁五成熟控制剛剛好🤤新鮮自家製法式可麗餅 分別有多種自選醬料配搭 也可以額外再加錢多一球Häagen-Dazs雪糕(朱古力/雲呢拿) 暖暖的可麗餅+冰凍雪糕 夾好一齊一啖放落口🤤味道一流👍🏻
朋友推介叫我一定要試下呢間法式餐廳
Set Lunch是日餐湯