2024-11-11 150 views
主打泰式串燒既銅鑼灣餐廳, 試左幾款串燒全部都幾好食, 另外仲有啲套餐全日供應, 全部$60-$70不等, 係銅鑼灣區嚟講算幾抵食.🍽️ 雞肉配香辣炒飯 $66會配以3串雞肉串燒, 即燒仲係熱辣辣, 炒飯亦都夠乾身, 粒粒分明有鑊氣, 而且落足香料去炒, 食得出好香泰式香料既味道.🍽️ 無骨海南雞飯 $69雞肉整得幾嫩滑, 雞皮光滑爽彈, 全部去哂骨食落啖啖肉, 而雞飯亦都好重油香但食落又唔會覺得肥膩.🍽️ 串燒 豬頸肉 |豬肉|牛肉|有機露荀全部串燒味道都唔錯, 燒得夠焦香同入味, 肉質唔柴夠juicy. 燒豬頸肉面頭仲有一層泰式酸汁, 食落肉質又夠爽口, 幾好食.

🍽️ 雞肉配香辣炒飯 $66

🍽️ 無骨海南雞飯 $69