2019-01-14 578 views
今次聽朋友介紹黎食 我地3個人2點半左右食因為朋友生日所以我買左個蛋糕去 個侍應都好醒目幫我收埋個蛋糕一開頭叫左生蝦 有6隻 d蝦頭都有炸過 我朋友都有食埋d蝦頭 生蝦都好新鮮 個汁都唔算辣因為午餐既關係會有得叫set 估唔到星期六都有setset係一個飯/麵 再加杯野飲可以再加錢叫炸蝦餅同酸辣無骨鳳爪 大概20$一份我地午餐叫左個泰色豬手飯($58)豬手都算多而且砌成一小粒 可以一啖一舊 而且仲比左好多菜 豬手好腍 個皮好好食 忍唔住係咁食 加左個炸蝦餅 但係得2件 廿蚊黎講就真係有點貴不過都夠熱夠脆夠彈牙 之後叫左船河($28)裏面有d 炸豬皮 豬肉 肉丸 香草 芽菜 個面就好似金邊粉 個湯好濃郁 但又唔覺得佢有落味精 我地仲拎d湯黎撈飯食仲叫左個肉碎生菜包 不過不失啦另一個午餐係濕炒肉片河 味道同平時出面食既差唔多 冇乜特別 但都算多料再加左個無骨鳳爪幾好食 汁唔算多 但略嫌鳳爪既份量比較少最後同我朋友切蛋糕 個侍應都好醒水 會留意我地係咪就黎食完 同我打眼色睇下幾時拎蛋糕出黎 仲係餐廳播生日歌 我地話想要泰文版 佢仲幫我地搵 哈哈最後3個人每人除番大約130蚊 仲唔洗切餅費添
今次聽朋友介紹黎食 我地3個人2點半左右食

因為午餐既關係會有得叫set 估唔到星期六都有set
set係一個飯/麵 再加杯野飲
可以再加錢叫炸蝦餅同酸辣無骨鳳爪 大概20$一份
我地午餐叫左個泰色豬手飯($58)

加左個炸蝦餅 但係得2件 廿蚊黎講就真係有點貴
不過都夠熱夠脆夠彈牙
之後叫左船河($28)

仲叫左個肉碎生菜包 不過不失啦

再加左個無骨鳳爪