2021-04-14 69 views
呢到位置好方便,地鐵站一出就係。呢到選擇都幾多下,同埋一開始會上蝦片。我同朋友叫左個蛋網鮮蝦炒金邊粉。平時食親PAD THAI都會辣辣地,呢個唔會辣,岩曬唔食得辣既我地。份量都幾多,鮮蝦大大隻,蛋皮煎得好薄。側邊有D花生碎,可以由自己簡要唔要撈埋落去食,個人覺得撈埋落去會香口D。另外,我地都叫左沙嗲雞肉串燒,有4 串,雞肉好大件,好厚肉,入面仲係嫩的。沙嗲醬夠濃郁,好香花生味。甜品就食左必食的芒果糯米飯,好驚喜! 芒果超級甜 ! 糯米飯一白一紫,上台時仲係熱辣辣。野飲就叫左杯泰式芒椰西米,椰汁味好重,同樣都係芒果好甜好滿足。咁樣一餐都係200幾,性價比幾高,而且位置又方便,下次黎開都會再食!