2020-08-15
想食海南雞飯唔一定下下60幾蚊既,無意發現呢間食肆,價錢相宜,2個人可以叫2個飯再加D 小食野飲,每人都係$70幾,食飽好滿足❣️香辣口水雞飯辣得黎好香,有蒜味,又有D 麻,用D 辣汁撈飯好爽,而且唔會油淋淋,雞好滑,亦都無比D 辣汁搶左fo❣️特色椰香海南雞飯雞滑滑流而且無骨㗎,佢仲有分開附上一個甜甜地嘅汁,點雞好夾,同埋好開胃,仲有個油飯,超香❣️滷水雞腎份量好足,食極都有,好淋好易咬,唔會有雪藏味,而係有滷水嘅味道,用黎送飯一流,值得一提係當中有青瓜絲,索曬D 汁好食到癲❣️時令菜芯苗菜芯無渣,鮮甜,亦都無overcook 而變到梅梅黑黑❣️食療拿杯湯-青紅蘿蔔馬蹄抗炎素湯好用心嘅湯,清甜不膩,因為係素湯,所以成碗湯都無油㗎😍,原來素湯都可以咁甜,而且有滋潤嘅感覺(感覺肉湯會燥一D)❣️熱情豐盛好香既熱情果味,入面有杞子同奇亞籽,又明目又有益又有咬口,仲好有summer 既感覺,仲可以去膩消濟
❣️香辣口水雞飯
❣️特色椰香海南雞飯
❣️滷水雞腎
❣️時令菜芯苗
菜芯無渣,鮮甜,亦都無overcook 而變到梅梅黑黑
❣️食療拿杯湯-青紅蘿蔔馬蹄抗炎素湯
❣️熱情豐盛