2016-01-17 559 views
今日天氣凍凍地,就想打邊爐喇!係街到見到有人派傳單,原來有間新開既雞煲邊爐,新張期內仲有象拔蚌刺身送!咁就上去試試先由於1830 時間仲早,我地3個人就比間獨立房比我地坐,入面有電視,正!之後決定叫左個唔辣雞煲(佢有得簡麻辣),跟住佢仲叫我地選埋打邊爐湯底,原來佢分兩個煲上,因為食開都係一煲過,湯底簡左蟹窩花甲1:雞煲都多肉同大件,3人份量,味道唔會太咸,雞都比較入味2:象拔蚌刺身(送既) 好新鮮,份量都多3:蟹窩花甲湯底最終輪到主菜!真係有蟹同花甲係入面,真係都多架喎!隨後佢上埋個海鮮盆,原來係跟餐既!啲海鮮都好大份,唔係細細隻咁,同埋都好有鮮味~啲配菜同牛脊頸都係任叫!4:當我飽到hihi時,侍應走黎問我地食咩甜品,原來都係跟餐,叫左3.6 牛奶燕窩燉蛋白同焦糖燉蛋燕窩,好好味!食後感:我份人比較細食,食完啲海鮮都飽飽地,後來發覺仲有牛脊頸同啲配菜係任叫,汽水五花茶都任飲~ 每位$258 呢個價錢真心抵!而且有獨立房坐得都舒服,下次試過埋9層塔先~

今日天氣凍凍地,就想打邊爐喇!
1:雞煲都多肉同大件,3人份量,味道唔會太咸,雞都比較入味

海鮮
牛脊頸
象拔蚌刺身
2016-01-16
$300 (Dinner)
甜品
雞煲