2023-04-23 105 views
星期六出去觀塘揾食,見到有間幾靚嘅漢堡店就入去試下,原來都幾多人食,不停有人買外賣🍔經典之堡最經典嘅牛肉漢堡,牛肉好厚好足料,生菜同蕃茄好新鮮,個包唔會好濕,加$29有芝士肉醬薯條同汽水,薯條加咗芝士同肉醬都幾好食,個肉醬又唔會話太濃味太鹹,食到薯條嘅香味,唔錯🍔魚Full之堡我鐘意食炸魚漢堡,基本上間餐廳有我都會食😆呢個魚扒好厚肉,炸得剛好,保留到肉質鮮嫩,個麵包漲卜卜,好靚好好食,加$15有沙律同汽水,食漢堡加沙律其實都幾好嘅,比較清新少少,唔會太熱氣🍟芝士魚手指叫左個小食,好特別嘅魚手指,有啲似打邊爐嘅芝士魚蛋😂炸左又幾特別

🍔經典之堡

🍔魚Full之堡