2025-01-23 293 views
🔥天氣凍凍地🧣最好梗係要食熱辣辣嘅野啦☺️我哋今日就去咗食半自助嘅石燒🔥真係好抵食呀💯🐂餐廳門口有部機自助落單✅落完單就可以去自助區拎沙律🥗熱湯🍲同埋白飯🥢埋位帶好圍裙之後😍我地揀咗嘅肉肉就已經送到面前喇👍🐂八幡平招牌牛扒 (270g):呢個招牌牛扒上枱前已經烹調1至2成熟🔥仲有張隔油紙包住添👍我哋平時鍾意食medium嘅熟度💯自己係預熱岩石做就啱曬喇✅牛扒口感好軟嫰😍加埋啲醬汁同埋生蒜真係超惹味呢🧄🐽日本の豚扒:切到啱啱一口size嘅豚肉好好燒呀🔥燒熟嘅豚肉仲好多汁💯我地仲燒到個邊邊小小脆卜卜✅唔錯呀😌🪼巨物元貝:一定要叫埋呢粒超巨型嘅帶子呀💯輕輕煎到帶子兩面小小金黃色就可以點埋醬汁食✅yummy😍🥤烤肉又點可以唔叫罐凍野嘆吓呢😍配可樂同檸檬茶就爽喇✅

🥤烤肉又點可以唔叫罐凍野嘆吓呢😍配可樂同檸檬茶就爽喇✅