2018-02-20 863 views
有個朋友响官塘返工, 佢話有間新開既點心餐廳幾好食, 好食過添好運, 叫我去試吓 我本身每個星期六都會同家人去九龍灣既大榮華飲茶, 今次朋友話哩間咁好食, 所以同家人去試吓啦~跟朋友既指示, 坐地鐡去到官塘站, 官塘廣場果邊出口直行, 見到間大麥當勞轉左, 直行到尾就到, 真係幾易搵過~ 距離地鐡站雖然唔近, 但係好食過添好運喎, 行遠少少都值得啦去到個格局都幾潮吓, 以黑色格調為主,  應該係工業區既原因, 星期六中午無乜人, yeah! 唔洗等位就坐低左啦~ 見佢個餐牌都幾抵食, 仲有二人套餐添 大食積既我, 梗係叫左個套餐再另加點心啦個套餐包左一個飯同米線再自選兩款點心, 都只係$108, 真係抵到無朋友另外加左6個點心, 佢啲餐絕對唔渣流灘, 都好大碗! 啲點心都係即叫即整即蒸即炸, 兩個人食哂.....飽到爆炸 今日食咁多野都係$2xx咋, 平過大榮華啊去洗手間期間, 見到佢廚房好乾淨, 見到裡面啲師傅都好企理, 好似有個幾靚仔添 今次個朋友無介紹錯 以後飲茶又多個選擇啦~ yeah!

見佢個餐牌都幾抵食, 仲有二人套餐添
 大食積既我, 梗係叫左個套餐再另加點心啦

今日食咁多野都係$2xx咋, 平過大榮華啊

今次個朋友無介紹錯
 以後飲茶又多個選擇啦~ yeah!
喇沙牛柏葉
咸水角