2023-07-16 28 views
今日嚟到尖沙咀呢間火鍋店打邊爐,佢嘅環境佈置到好似機場咁好冇旅行嘅感覺!而佢嘅套餐亦都非常之抵食,我哋一行兩人去左潮牛潮食二至四人套餐,價錢只係需要$438,份量亦都好多包括以下:⭐️清香牛骨湯底⭐️牛筋丸⭐️牛肉丸⭐️新鮮手切牛頸脊⭐️新鮮吊龍半⭐️新鮮手切牛肉⭐️牛柏葉⭐️牛胸爽⭐️田園時蔬⭐️稻庭烏冬呢個份量,我覺得夠食,特別係鍾意食牛嘅朋友仔可以叫呢個餐,而佢牛嘅質素亦都非常之好!特別係牛頸脊同吊龍半牛肉嘅味道非常之香濃,食到停唔到口🤤而呢個套餐,亦都特定一定要點牛骨湯底~我覺得非常之夾,唔會搶走咗牛肉嘅鮮味😁😋套餐之外,我仲另外加點:⭐️風塵三俠⭐️響鈴⭐️XO醬鮑魚鮮蝦餃風塵三俠其實即係墨魚滑蝦滑同埋雞肉滑。雞肉滑我都係第一次食,口感都幾好👍XO醬鮑魚鮮蝦餃有驚喜,味道好豐富,xo醬令到個口感味道更加有層次!整體嚟講呢間打邊爐餐廳非常之推介,價錢抵之餘,味道質素都好好😌👌🏻

⭐️清香牛骨湯底
⭐️牛柏葉
⭐️牛胸爽
⭐️田園時蔬
⭐️稻庭烏冬

套餐之外,我仲另外加點:
⭐️風塵三俠
⭐️響鈴