2010-02-11 46 views
想一大班人嚟試食好耐嘞, 而且有朋友有vip咭, 全部嘢食半價, 所以一行七人就揀咗嚟呢度食慶生飯~人多好叫餸, 樣樣嘢都咁大碟, 人多先可以叫多幾樣嘢試試小食: 拼盤-揀咗蝦, 雞, 芝士同埋魷魚, 炸芝士好味好煙靱, 雞同魷魚都ok, 反而係啲蝦麻麻煙肉芝士著條 - 有啲似瘋薯, 不過就足料啲, 好大碟, 好多cheesepasta:芝士雞肉蘭花長通粉 - 穩陣之選海鮮千層闊麵 - 好香芝士味, 不過有啲膩ribs全份, 可以揀兩種味, 侍應提議揀咗經典同埋蜜糖, 果然ok喎, 我鍾意蜜糖多啲, 個味比較'夾'漢堡ruby minis(牛), 四個mini漢堡, 只可以揀牛or雞, 如果可以兩種味都食到就最好啦, 同埋因為係mini, 所以好難'分', 結果我冇食到每人都叫咗杯嘢飲, 因為買咗個cake嚟, 所以冇叫到甜品呢度都幾多人嚟食飯慶生, 一大班侍應會為壽星唱生日歌, 氣氛都幾好埋單半價後只係一千蚊左右, 有vip咭都算幾抵ge

人多好叫餸, 樣樣嘢都咁大碟, 人多先可以叫多幾樣嘢試試

小食:

pasta:
芝士雞肉蘭花長通粉 - 穩陣之選
海鮮千層闊麵 - 好香芝士味, 不過有啲膩

ribs

漢堡

每人都叫咗杯嘢飲, 因為買咗個cake嚟, 所以冇叫到甜品

埋單半價後只係一千蚊左右, 有vip咭都算幾抵ge
芝士薯條
四式頭盤
全份ribs,可以揀兩種口味
迷李漢堡(牛)
西蘭花芝士長通粉
限定海鮮menu菜式
2010-02-04
$145 (Dinner)
Celebration
Birthday