2023-02-15
係好耐無食過既生蠔呀! 見到呢間餐廳有生蠔放題 價錢仲要好抵 包埋appetiser同mains 即刻去試試! 😍前菜有黑糖麵包, 中華沙律, 芝麻8爪魚同埋螺肉 細細個去壽司鋪一定會叫既野 好回味呀 🤣 全部都大大碟同埋好新鮮!之後店員就會上蠔 除左蠔仲有螺同埋蝦架 就咁望個樣已經好吸引 色水好靚!! 😍😍 好肥美好新鮮 唔洗點配sauce就咁食都好正 任食真係回哂本呀 😋 主菜係有 牛扒 / 羊架 / carbonara 三選一 店員推介牛扒同羊架 我地就聽佢意見叫左啦~牛扒我地叫左medium well 都幾好食 好有肉汁 好有牛味 燒得個邊都好脆 😋 但隻牛應該適合5成熟多少少,下次再試試!牛味唔係超重 幾合我口味 仲配埋薯角 新鮮炸起熱辣辣 外脆內軟 好正 😍牛扒 實在驚為天人!! 估唔到食到個咁多油脂 同埋唔羶既羊🥹 真係好好食 7成熟就岩岩好 非常滿足🥰 好少係香港食到咁冇羶味既羊 可以媲美小編以前係澳州食既羊扒 😍 正!真係好抵食呀 ~中意食生蠔既人一定要去試試佢!😋
真係好抵食呀 ~中意食生蠔既人一定要去試試佢!😋