2017-12-03 89 views
難得一日假期可以同寶貝仔撐下檯腳,揀左間屋企附近,食評不錯的卡莎338!揀呢間餐廳都係因為佢地既十蚊生蠔不錯,我同阿仔都係愛蠔之人!所以決定一試😍十蚊生蠔來自法國,肉身不算大隻,而口感爽口,海水味重!正正合我地杯茶!我地兩個總共食左兩打半如果平時鐘意creamy口感同無咁重海水味既朋友,呢隻可能未必咁岩口味了!叫一個set dinner可以加$88任飲手工啤1.5小時,當晚試左幾個口味,個人覺得青檸味不錯,有啖啖既青檸味,配生蠔係不錯之選而有隻芒果味既就個人覺得有d似藥水味,不太喜歡了黑松露薯條顧名思義賣點係個黑松露醬,有淡淡既黑松露味配埋熱熱既薯條,一個字叫左一個set dinner既西冷,呢個main course反而無咩驚喜,同普通餐廳既無咩分別!芝士pizza,感覺上無食到d咩咁,芝士味不算濃,而pizza都偏薄,同食片餅乾無咩分別全晚最開心晚係可以有不同既board game同寶貝玩,而多個遊戲都比較殘舊,如果可以換批新少少既就一流了!總括黎講,生蠔抵食,其他菜式普通,而都會再黎既

而有隻芒果味既就個人覺得有d似藥水味,不太喜歡了

總括黎講,生蠔抵食,其他菜式普通,而都會再黎既
2017-11-30
$700 (Dinner)