2019-12-15
之前同朋友傾開計,話呢道既生蠔好抵食!約左好耐,終於有機會一齊黎試喇🙇🏻♀️~~~~由於我地黎既目的係蠔,所以我地就即刻叫左一打生蠔試下~隻隻都好肥美,而且仲好重海水味!中間既雞尾醬同平時食既有d唔同,偏甜左d~生蠔點抵法?$10一隻炸食多幾隻都唔會心痛呀!我地一人6隻,好快就已經ko左一打。經理仲好貼心咁走埋黎問我地夠唔夠喉,使唔使叫多一打食😂why not?於是我地就ko左兩打生蠔。食完生蠔係時候食番d熱野~呢個炸雞翼係即叫即炸,上到枱都仲係辣手!不過小弟就覺得佢既「香辣」係黎自於旁邊嘅泰式甜辣醬,因為隻雞翼食落無咩味,啖味左d。而沙律菜就絕對唔馬虎,仲落埋黑醋汁main course 我地就叫左pizza~呢個pizza焗得好脆,好香口!長方形pizza既缺點就係最邊個兩塊會少d料。不過食落黑松露既味道都幾突出,唔錯