2020-07-14 1184 views
今次係第一次黎依到,都係聽朋友介紹過,所以上黎試下。個環境幾暗幾有feel,但冷氣有D勁。本身想坐窗邊,點知話多booking,所以無得坐,咁都無所謂既。見到枱上面有個牌仔寫住$10一隻生蠔,就即刻兩個人叫左一打黎試下。我地叫左3樣野,蠔站至尊pizza,一打生蠔,同埋炸啤酒味薯條。先黎蠔站至尊pizza,咁唔係好大份,兩個人食其實岩岩好。個pizza底唔係好厚,上面都有好多料,食落都好食,又唔會太overcook。之後就係一打生蠔,其實都大隻既,食落都好鮮甜,$10隻黎真係值既,個人覺得加左檸檬,唔落茄汁都已經好好食!最好係佢無限你叫幾多打,即係食完可以再叫!如果我地唔係太飽一定會叫多一打。最後就係炸啤酒味薯條,其實食落都唔覺得有炸啤酒味,但係就真係炸得岩岩好,又香又脆!夠哂香口所以食完係想再食既。同埋佢份量都真係幾多下,所以食完佢都叫唔到多一份蠔

2020-07-11
$150 (Dinner)