2009-02-13
昨天晚上約左幾個朋友食生日飯,嚟左呢度,我地五個人見佢d套餐好似都幾抵,於是叫了一個套餐加散叫一些:套餐有:兩碗蕃茄湯-好蕃茄的蕃茄湯,好多蕃茄及一些好細粒的帶子及蝦,另跟一片蒜蓉包一客煙三文魚沙律-都幾大碟,有四片煙三文魚,好多沙律及生菜呀,有蘋果,波蘿,啤梨,都幾甜及爽口,生菜好新鮮呀一客豬肋骨-仕應幫我們切開,有些薯角,有些青瓜蕃茄拌碟,豬肋骨好味,好多肉汁及都幾多肉,不算肥,薯角都好香口兩杯飲品-熱檸茶ok另散叫了:一個千島風情pizza,普通size厚批-呢個都幾香口,好鬆化呀,都幾多料,有芝士,菠蘿,火煺,磨菇等一客意式雞皇天使麵-都幾大碟,同埋好多雞肉呀,好味呀,d雞都好滑入味,d麵都幾彈牙一客小食拼盤-有雞亦兩隻,洋葱圈三個,腸仔四件,薯角四件,兩件炸春卷,雞亦不是炸的,味道ok,洋葱圈好味呀,好香口,腸仔一般,薯角都好香脆.炸春卷好味,裏面係一些肉之類的料,外面是類似炸芋角的皮.這裏都幾多人,但服務就一般,因我們常常叫仕應去幫我們倒水或其它服務,但都係應左你一聲後就忘記了.
套餐有:
兩杯飲品-熱檸茶ok