2012-02-24 443 views
來板長吃晚餐,要食飽的話$300都未必落到樓,所以計落都只吃過一兩次﹗咁岩今日同工友在淘大搵食,見佢門口貼住午市套餐$42,見幾抵食就入去試試﹗點了壽司烏冬餐。先來三式壽司,分別是三文魚、蟹棒及鐵火卷,睇住水吧即叫即做,是平日吃到的堂食份量,新鮮,亦好吃﹗吃過壽司,再來的是麵豉湯烏冬,湯頭濃郁,烏冬雖不是什麼上乘貨,但已算不錯﹗最後仲有雜錦天婦羅拼盤,三件野菜,當中一件是大蝦,熱辣辣,蝦身大隻亦爽,好味﹗配埋餐茶或麵豉湯,食物種類多,亦新鮮好吃,呢個餐都算係抵食,如晚餐散叫的話我估要接近$100,值得推介﹗

抵食套餐
點了壽司烏冬餐。

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$48 (Lunch)
抵食套餐