2015-02-14 3586 views
常常很多人等位, 終於夜夜的去一試,但都要等30分鐘呢.鋪面設計是一間快餐廳設計, 應該是行快餐梗式. 去到先點菜, 再有人拎俾你. 價錢同質素成正比. 唔可以話好好味, 但以呢個價錢都叫抵食. 食左個韓式壽司, 真係有D韓國feel, 有醃青瓜,菜,紅蘿蔔條, 有肉,味道適中,鹹甜剛好. 大大份都係$34. 我去韓國時好鍾意食架. 叫左兩杯飲品, 唔記得中文名了, 但$9一杯, 可以啦. 有杯是綠茶, 可以再濃D. 兩杯雖好味但我覺的太甜了.最貴係牛仔骨, 跟飯. 牛就一定係普通牛了. 不過, 肉質不俗,味道剛好,熟度剛好. 不輸其他韓餐廳另外, 叫了些前菜, 味道就普通啦..沒有特別.
常常很多人等位, 終於夜夜的去一試,但都要等30分鐘呢.

另外, 叫了些前菜, 味道就普通啦..沒有特別.
2014-12-26
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$73 (Dinner)