2017-03-28 1765 views
咖啡灣原來到店見到係有啲咖啡杯座位,好貼題姐!店裡既裝飾都帶俾人好歡樂既感覺!佢地分別有lunch set及單點既item因為久仰左佢地既軟殼蟹意粉($138)好耐, 所以單點左一個!黑松露都落得幾重手,一送上枱已經好香脆。而原隻大大隻軟殼蟹都幾香脆架!但無意中睇到全個蟹腮無整走到,吾知軟殼蟹點整同炸,可能原隻整既關係?不過自己整開佢就乜事都無了;)重頭戲係佢地玫瑰窩夫 $68兩球雪糕加全份窩夫都係68蚊咋 high tea一流 仲可以優惠價$18加新出既焦糖燉蛋咖啡飲品 湊夠成個tea 除番2個人都係$43 岩晒甜品控同埋慳家小子質素都幾好 窩夫係偏淋既但帶煙韌 仲加左玫瑰花釀去整窩夫 所以係特別啲同埋香身啲 仲有勁多士多啤梨 雖然吾算好甜 但感覺仲抵食焦糖燉蛋咖啡,估吾到甘岩我口味!上面既焦糖面層完全係平衡到咖啡既香濃,味道融合埋一齊,令我依個吾飲咖啡既人都飲左大半杯!整體泥講依間都幾抵食,服務都好好!
咖啡灣原來到店見到係有啲咖啡杯座位,好貼題姐!
店裡既裝飾都帶俾人好歡樂既感覺!
佢地分別有lunch set及單點既item
軟殼蟹意粉

重頭戲係佢地玫瑰窩夫 $68
玫瑰窩夫

質素都幾好 窩夫係偏淋既但帶煙韌
焦糖燉蛋咖啡

整體泥講依間都幾抵食,服務都好好!
玫瑰窩夫