2024-09-26 269 views
最近我去咗一興粉麵下午茶,試咗幾樣好食嘅嘢,真係唔可以唔講!🍜首先,牛脆骨拼墨丸麵真係好正!牛脆骨煮得啱啱好,肉質嫩滑,咬下去有啲彈性,仲有墨魚丸添,味道鮮美。麵條用嘅係滑滑嘅米粉,吸咗湯底嘅精華,湯底好濃郁,每一口都好滿足!🍜牛什麵牛什麵,有牛腩、牛肚,仲有少少牛腱,味道相當夠味,湯底清新,食材食得出係新鮮嘅,牛味濃郁呀!🐟炸魚皮作為小食,炸魚皮真係一個好選擇!一上台大大碟嘅~炸得金黃酥脆,完全唔油膩,食落去好爽脆,啱嗮我呢d中意食香口嘢嘅!☕下午茶優惠最後提一提,下午茶優惠真係好抵,$31+$4就有包餐飲!性價比好高!📍一興粉麵 (長沙灣)長沙灣青山道376號和興大廈地舖

🍜牛什麵

🐟炸魚皮

☕下午茶優惠

📍一興粉麵 (長沙灣)
長沙灣青山道376號和興大廈地舖