2020-03-23 2801 views
今日同朋友下午茶時間想食素,黎左呢間舖頭🤤原來佢哋做緊特價,一個人只係要$50!!!一嚟到門口見到無肉食個肉字原來係塊葉☘️嚟,好特別😝入到去第一樣要做嘅嘢就係探熱,確定大家冇發燒俾咗錢就可以自己揀位坐低! 呢樣野都做得幾好咁大家就唔使擔心食緊飯旁邊嘅人原來發緊燒🥺🥺亦都會提我地食完之後要自己執番啲餐具🍴可能因為已經係下午茶時間,所以嘢食種類唔算太多,但整體都好食嘅!尤其係幾推薦春卷,入邊係芋頭碎,幾好食!仲有佢哋嘅麻醬豆腐同埋茄子四季豆等等,全部都好入味🤤唯一一樣就係覺得有啲太油,食完成個碟都係油😭😭總結:性價比高,嘢食平得來又好食😋唯一一樣就係要自己執返啲碗碟,不過食完自己有首尾都未嘗唔係一件壞事呢!