2024-03-17
☘️自從前幾年開始左我嘅Green Monday 📅我就多左發掘唔同嘅素食餐廳🍴今次去吃呢間全素食嘅buffet🥗真係唔錯噃👍🥢餐廳裝修簡約🪵坐位都算坐得舒適😌佢哋啲食物款式好多😋可以用包羅萬有去形容💯而且仲不停出唔同嘅款式添❤️幾時入坐都滿有驚喜✅今次當我地食到飽飽嘅時候🈵我地又見到有新鮮嘅腸粉出爐噃😍正呀喂🥳☘️今次樣樣都試小小❤️大滿足😌我最鍾意佢哋嘅滷肉飯👑味道同有肉嘅版本一模一樣呀😋口感好juicy💯下面有👑標記嘅係我好推介的👍呢個價錢可以食到一餐素嘅buffet🥢仲有熱嘅普洱茶☕️熱嘅檸檬水🍋洛神花茶🌼飲品櫃任飲添😋超值喇✅▫️南瓜千層糕 👑▫️斑斕千層糕▫️竹筍炒肉絲▫️賽螃蝦 👑▫️涼瓜煎蛋餅 👑▫️茶樹菇炒豆乾▫️金銀蛋浸勝瓜▫️紅燒豆腐 👑▫️煎釀三寶▫️南瓜布甸▫️滷肉飯 👑▫️芋頭西米露▫️冬瓜老黃瓜湯 👑▫️咖喱炒飯▫️豉油王炒麵▫️清炒時菜▫️蔬菜卷👑▫️素菜壽司👑▫️炸香蕉 👑▫️茶葉蛋▫️涼拌粉絲 👑▫️酸辣薯仔絲▫️酸辣鳳爪▫️口水雞▫️炸煎堆▫️炸番薯▫️沙律▫️豆腐花▫️自家製餃子 👑
▫️南瓜千層糕 👑
▫️斑斕千層糕