2017-03-21 49 views
今日同我家男神去食韓國菜,去到行到最入面既座位,可以望住一望無際既維港景色食飯,特別賞心悅目。睇睇餐牌好多款都想食,但得兩個人所以決定叫個下午茶set加份炸紫薯芝士脆片。下午茶set好豐富,有沙律、韓式素肉飯卷、泡菜芝士豚肉三文治、甜辣炸雞、朱古力雪糕、兩杯飲品。沙律菜新鮮,加上小蕃茄配合胡麻醬,味道好fresh。泡菜芝士豚肉三文治,豚肉嫩加上泡菜帶點微辣,夾住芝士蕃茄,味道一流。甜辣炸雞雞肉嫩滑,配上甜甜辣辣醬汁,豐富味蕾。炸紫薯芝士脆片兩片紫薯夾住一大塊芝士,一咬落去半林半脆既紫薯片香甜,芝士味濃可以拉到好長好長絲,非常美味。是次消費$2xx,最入面座位可以望到維港海景,食物賣相靚又好味,值得推介。

沙律菜新鮮,加上小蕃茄配合胡麻醬,味道好fresh。
甜辣炸雞雞肉嫩滑,配上甜甜辣辣醬汁,豐富味蕾。
炸紫薯芝士脆片