2019-11-08
剛好朋友介紹話只要出示中環、金鐘、灣仔公司地址之名片,即可以優惠價HKD 158 (已包加一服務費)享用自助午餐🍴,見個價錢咁抵,就搞一次公司聚餐😆當日係星期五,座無虛席,可以由12:00 食到14:30。海鮮方面: 總共有四款,大蝦 🦐都幾爽彈新鮮、沙白都算清甜、青口偏細仔無咩味、藍青口好大隻鮮甜,可惜有沙。刺身得鯛魚同三文魚🍣😆三文魚🍣好薄🔪、不過味道過得去,吾會話好新鮮。sushi 得幾款,比較乾食。熱葷方面:選擇都算多,大推既士多啤梨🍓骨🐖、酸酸甜甜,豬骨部分骨肉容易分離,咬落焾身。有我最愛既八珍甜醋姜醋蛋,豬骨完全不吝嗇,食多點補補骨膠原😍,另外都有基本炒麵炒飯和車仔面檔仔,因為太飽要留肚食甜點🍮。甜品🍮方面:蛋糕🎂種類繁多,幕絲蛋糕🍰係主打,另外有即製pancake 🥞可自行加雪糕🍦,仲有媲美KFC既迷你葡撻,不錯。總結: 咁既食物對得住咁既價錢食物方面都係中上水準值得ENCORE
當日係星期五,座無虛席,可以由12:00 食到14:30。
總結:
咁既食物對得住咁既價錢