2021-07-29 3063 views
呢間嘅buffet 不嬲都係好抵食🍽係做緊以「帶子,伊比利亞豬肉與雞油菌」為主題嘅自助餐啱晒鍾意食東南亞熟食嘅朋友🤗假日完全係full booking而且逢星期五至星期日都🈶 2小時Free Flow ➡️Italian Sparking Wine 🍾每位只需要加 $108,鍾意飲酒嘅朋友必試👍🏻重點係好易入口🥂前菜嘅鴨胸同沙律嘅味道都唔錯,湯有珍珠帶子忌廉湯同埋雞油菌豬骨湯,我就比較鍾意飲中湯🥣夠晒足料海鮮有青口,花甲,海螺🐚同埋蝦🦐味道鮮甜刺身方面有肥美嘅三文魚,鯛魚➕吞拿魚熱食除咗有主題嘅蒸帶子及雞油菌燉牛肉等,仲有來自新加坡嘅喇叭湯麵,香烤牛仔腸,蒸原條鱸花魚等多款選擇甜品更加係有好多款式,除咗有我鍾意嘅泡芙之外,仲有朱古力噴泉,新鮮熱辣嘅葡撻,cupcake🧁同埋 Movenpick雪糕🍨
呢間嘅buffet 不嬲都係好抵食🍽
係做緊以「帶子,伊比利亞豬肉與雞油菌」為主題嘅自助餐

海鮮有青口,花甲,海螺🐚同埋蝦🦐味道鮮甜
刺身方面有肥美嘅三文魚,鯛魚➕吞拿魚