天氣涼涼地就心郁郁想食大排檔熱辣辣嘅小炒或者煲仔菜🥘 位於旺角嘅點心到 唔單止有我哋想食嘅大排檔食物 又近地鐵站 環境仲坐得舒服 於是專程黎試下😚我地星期四晚食 餐廳門口都有幾枱排隊 可見質素吾錯👍🏻 好彩都係等左5-10分鐘就入到🐾🐷冰鎮咕嚕肉 $88第一次食冰鎮咕嚕肉😂賣相相當打卡 色彩繽紛外皮炸醬非常薄 一啲都吾厚粉 食落脆口 配埋甜酸醬 好開胃👍🏻外表微凍入面熱焫焫 冰火交融 好特別🐥麻辣雞煲 $88 一埋枱已經聞到個陣雞煲麻香味 雞件嫩滑 入味 辣度小辣🌶 配埋洋蔥 三色椒 秀珍菇好惹味份量吾錯 夠2個人食👯‍♂️🥬飛天通菜煲 $82 店員埋枱先打開蓋 熱焫焫 出曬煙 好有鍋氣😋醬汁喊喊香香 最岩送飯🍚💭餐廳食物水準高 價錢合理 食到大排檔風味 又嘆到冷氣 店內環境好坐得舒服 CP值相當高 難怪平日都咁多人排隊🥇

🐷冰鎮咕嚕肉 $88

飛天通菜煲

💭

2022-11-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)
冰鎮咕嚕肉
麻辣雞煲