2020-06-13 496 views
餐廳環境唔錯,裝修獨特,有啲似工業風。食物整體水準都好高,叫咗兩個一人set,一個主菜要牛柳五成熟,另外一個叫咗蟹肉蕃茄意大利麵。前菜嘅沙律好新鮮,柚子醋食落好開胃,係好特別嘅前菜,配上一個濃滑嘅南瓜湯,已經好滿足。主菜方面,牛柳生熟度控制得唔錯,牛肉本身都高質,唔使沾醬汁都好好味。意粉爽口彈牙,蟹肉份量好多,鮮茄醬酸酸甜甜,加埋茄肉同埋洋蔥一齊食,食落唔覺得膩。最後仲送咗一個甜品, tiramisu嘅咖啡味好香濃,cream好細膩。整體上菜速度同埋服務態度都好好,食物質素高,性價比高,一定會再去食。

2019-11-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)