2019-07-14
同朋友去寶石戲院睇完戲,見到對面有間冰室就入咗去坐低食個午餐。呢度嘅食物選擇非常之多,而且種類亦都好廣泛。除咗有一般茶餐廳有嘅菜式之外,亦都有好多西餐,今次就決定試試佢。我哋要左一份all day breakfast同香蒜牛油帶子意粉。兩個餐都包餐湯沙律同飲品。先講個餐湯系超級足料嘅雜菜湯,入邊有蕃茄,薯仔,西芹,洋蔥,紅蘿蔔。而且非常大碗如果細食嘅朋友直頭可以當一餐!另外沙律份量亦都唔可以睇少,有粟米雜果同埋碎蛋,有家庭嘅味道。到個all day breakfast喇,依然份量驚人!有兩大塊牛油厚多士,一份超厚奄列,仲有香腸,煙肉,煙三文魚,薯餅,茄汁焗豆,好滿足呀!而意粉亦唔會差過d西餐廳,意粉唔會過淋,帶子都有好多粒,而且都算大粒。真系好抵食!而飲品都好有驚喜,叫左一杯奶茶紅豆冰,奶茶夠香夠滑,而紅豆亦夠淋。另外亦叫左杯mocha,竟然都唔差過coffee shop。價錢仲要咁平,真系好值得一試。
我哋要左一份all day breakfast
價錢仲要咁平,真系好值得一試。