2019-06-07 568 views
行行下街肚餓上網睇下邊間野好食見到呢間評價唔錯於是就入左嚟食因為我地想食既一人/二人套餐都冇所以就決定散叫啦(正常係套餐抵啲既~)首先叫左杯洛神紅莓荔枝梳打($42),又幾好飲wo! 荔枝味好出,唔會太甜,喜歡!主食呢我地就叫左兩樣,其中一樣係流心三重芝士手打和牛漢堡($168),入面有流心芝士和牛、車打芝士、生菜、洋蔥、蕃茄同蛋黃醬,口感多層次,牛亦不錯,唯一不解是「三重」芝士何來三重呢🙈我地仲叫左個原隻啤酒鴨配秘製酸梅汁($228)一嚟到已經嘩左聲,真材實料wo 影完相就叫waiter幫手切開~個份量係超·級·多!唔建議細食既朋友叫呢個~味道都不錯,唯一係太多食唔晒🙈
行行下街肚餓
上網睇下邊間野好食
見到呢間評價唔錯
於是就入左嚟食
因為我地想食既一人/二人套餐都冇
所以就決定散叫啦
(正常係套餐抵啲既~)