2020-06-06 349 views
.今日黎咗荔枝角一間工廈入面食黃店💛餐廳空間都大,坐到好多枱客,店員都好有禮貌🥰👍🏻黑松露炸薯條🍟 $58係我最鍾意嘅粗薯條😋,食到入面有熱辣辣嘅薯蓉,好鍾意依個口感。重點係個黑松露醬,重黑松露味之餘又唔會好膩👍🏻,如果個醬嘅份量多返啲就好啦。脆皮香嫩西班牙燒乳豬🐷 $228乳豬唔算大件,個外皮燒到好脆唔硬,值得一讚嘅係佢唔算好油,不過啲肉就無餐牌講到咁嫩啦,有少少韌🙈。仲有翠玉瓜同薯條做配菜👍🏻招牌德洲燒烤牛肉芝士漢堡 $128依個性格比好高!牛肉好厚又juicy😋,仲有好脆又唔油嘅煙肉,都幾特別。🤪仲有一大條酸瓜,好開胃呢。不過又係薯條做配菜,食到有啲厭。🤣蒜香白酒紐西蘭鑽石蜆義大利麵 $138依個就有少少失準啦。蒜香味完全欠奉,得個辣字。不過佢個辣係幾惹味嘅。仲有佢啲蜆肉一咬落去係感覺到成啖海水湧咗出黎😖,鹹死咗,仲覺得有少少腥。不過朋友就話佢食唔到有腥味,可能咁岩我果隻係咁啦。😂晚餐有套餐,食以上嘅主菜就會免費送埋湯同埋飲品,仲可以加錢要甜品同小食,我哋就加咗錢要個薯條。都算抵食嘅🥰👍🏻

黑松露炸薯條🍟 $58

脆皮香嫩西班牙燒乳豬🐷 $228