2022-06-07
馬鞍山平靚正西餐迎海樓下嘅商場雖然唔係好大,不過都有間幾唔錯嘅西餐廳,環境舒服又夠大,啲嘢食都好抵食,晚餐幾十至百幾就有個套餐,包埋沙律、湯同嘢飲。焗西班牙黑毛豬配蘋果醬,$138推介呢個黑毛豬,焗得啱唔好,好嫩,望落去好似冇乜味,但原來係有味㗎,配上蘋果醬甜甜哋,真係好唔錯,仲有啲菜都焗得好好味,加埋薯角,正。芝士海鮮麵包芝士都算多,流晒出嚟,海鮮有蝦、青口同扇貝,不過我反而鍾意食麵包多啲🤣外脆內軟,加埋芝士,好夾。另外叫咗個小食--洋蔥圈,炸到卜卜脆,好香呀。而甜品都係我哋必點嘅嘢,我嘅首選一定係tiramisu😆應該係急凍嘅,味道ok嘅,不過建議可以提前少少解凍。另外叫咗個牛窩夫、蛋白餅配雪糕,牛窩夫好味嘅,夠邪惡,但係蛋白餅第一次食,原來係咁硬㗎🤣2個人食咁多嘢,一定食唔晒,最後勁飽勁飽。
焗西班牙黑毛豬配蘋果醬,$138
芝士海鮮麵包