2021-05-16 244 views
黎到愉景灣咁有異國風情,當然唔好食返啲港式架啦,但又諗到平平地食個午餐,黎呢間就一定啱晒喇,又大份又抵食,仲要唔差架,之前喺其他分店食過覺得唔錯,所以再黎呢間食,因為閒日嘅關係差唔多包場咁滯,得一兩枱客人,所以都好清靜,店員仲得閒到喺度拖地,雖然係乾淨,但我覺得有客人用緊餐就唔太好。下午時份有lunch set,40+~70+一個餐有跟飲品都幾抵,份量都好大份,我地點左串燒雞肉卡巴set+串燒雞肉set(with chips)+芝士薯條,由於高估左我地自己食量,啲薯條剩返差唔多二份一,有點浪費隨食物送上三枝特色醬料白色類似酸乳酪味道橙色係辣椒綠色類似百里香嘅味道個人鍾意三隻都落晒好好味,可減低油膩感芝士薯條感覺已唔係之前食嘅味道,質素有少許下降必點卡巴,最鍾意串燒雞肉味

隨食物送上三枝特色醬料
白色類似酸乳酪味道
橙色係辣椒
綠色類似百里香嘅味道
個人鍾意三隻都落晒
好好味,可減低油膩感

芝士薯條感覺已唔係之前食嘅味道,質素有少許下降

必點卡巴,最鍾意串燒雞肉味
串燒雞肉卡巴
2021-05-11
$100 (Lunch)
串燒雞肉卡巴