2024-05-30
🔸 一口豚肉雲吞雙拼 $48(20粒)🥟鮮蝦豚肉🥟粟米豚肉雖然叫一口小雲吞,但size絕對唔細🤣外皮厚度適中,滑溜可口,內餡好足料,每啖都有滿滿的豚肉🐷鮮蝦🦐或粟米🌽湯底可自行選擇,我們選了滋補養身魚湯🐟清清淡淡帶點魚的鮮味。🔸麻辣手撕雞涼麵 $56麻辣手撕雞,十分惹味🤤涼麵的口感幼身彈牙,搭配微酸的醬汁、黃豆和香蔥,非常開胃。配上拍青瓜🥒辣菜脯和海帶絲,口感爽脆。辣度可以依個人喜好選擇🌶️由BB辣到魔鬼辣均有提供。🔸啖啖肉豬扒撈撈 $56豬扒大大塊🐷煎得恰到好處,同樣用上涼麵,配料豐富,包括五仁菜脯丁、灼生菜和豆腐串,口感豐富。🔸 紅糖糍粑 $33糍粑外層酥脆,加上適量的紅糖和黃豆粉,口感煙煙韌韌😋🔸青蘋果茶 $33 (跟餐+$12)特製飲品有多款,支支樽仔包裝,以茶味作底,然後慢慢滲出青蘋果味🍏清新而不甜
🥟鮮蝦豚肉
🥟粟米豚肉
🔸麻辣手撕雞涼麵 $56
🔸啖啖肉豬扒撈撈 $56
🔸 紅糖糍粑 $33
糍粑外層酥脆,加上適量的紅糖和黃豆粉,口感煙煙韌韌😋
🔸青蘋果茶 $33 (跟餐+$12)