2021-10-07 27 views
一年容易又中秋🏮尋晚朋友話唔開心😫唉~一場朋友👭我都要唔理之前自己食咗幾多月餅,同佢出去食好嘢安慰下佢既。去到門口,職員好有禮貌!而且環境算係咁!將來有機會淨係過嚟飲酒都幾好!。Nacho無限refill, but not free,送酒配備,小妹覺得有叫酒要叫既。不過留意返若然你不想飲酒只想食嘢的話佢係座低就有,唔要的話要講比待應哥哥仔聽👂🏻。🥩黑安格斯肉排(附送薯條及沙律)肉味十足,喺佢餐牌見到佢寫住期間限定,若然你下次去到嘅時候我見到都好推薦你試吓。我今次叫左五成熟,廚師火候掌握得幾好。略嫌薯條上到嚟嘅時候有少少腍左☹️。🥦餐湯椰菜花忌廉湯相對小見,出奇地驚艷,啖啖清香,不俗。。🍸Whisk sour 酸甜恰當,朋友唔算經常性飲酒,但係佢嘅特性令到佢好易飲,啱晒我哋女性❤️。🍸White lady 配上蛋白,要注意要能接受生蛋腥味才好點,如能接受,蛋白會讓調酒產生一層很綿密的泡沫增添口感,同時整體非常順滑。😚
將來有機會淨係過嚟飲酒都幾好!

Nacho

🥩黑安格斯肉排(附送薯條及沙律)

🥦餐湯椰菜花忌廉湯
相對小見,出奇地驚艷,啖啖清香,不俗。

🍸Whisk sour

🍸White lady
2021-10-04
$300 (Dinner)