2023-03-09 30 views
餐廳裝修簡約但係價錢親民食物有心思有驚喜😚😚就算唔係住附近我都會想再返去食好滿意今次依間餐廳 好希望可以多啲人認識佢💓🐄鐵板牛骨髓、牛尾及牛腱配意粉 $118依個係全晚最好食!👍👍👍之前喺某Cafe食過牛骨髓又貴又冇肉食真係有比較有傷害🥹呢度大大條油脂感爆燈 面頭有炸蒜黑胡椒 上枱之後店員會即刻用火槍幫你燒一燒個面燒完之後面頭脆脆即刻提升咗口感🤭牛腱牛尾都係甜甜地有啲燒汁嘅味道牛腱有咬口但唔會硬 我就鍾意牛尾 牛尾屬於中間兩個嘅balance 有口感之餘都食到油脂融化嘅感覺🥰🥰🦞龍蝦、紐西蘭西冷牛扒配意粉 $168見到在場幾個客人都係叫呢個牛扒有炭燒味 😎店員冇問我哋熟度但入面係粉紅唔會流血 成熟度剛剛好呢!龍蝦手掌咁大上面有醬汁同芝士💛同樣店員都會係你面前用火槍燒一燒 再灑上香草肉質新鮮彈牙 蟹鉗仲要好大隻!爆滿足💗🍟肉醬芝士薯條 $68超大份 喺出面正常餐廳嘅兩倍我哋完全食唔晒🤣肉醬微辣加埋薯條一齊食好惹味😚😚好貼心另外比tabasco自己落🏠Sticks & Fire (北角)📍北角木星街23號維峯‧浚匯地下6-7號舖
餐廳裝修簡約但係價錢親民

🦞龍蝦、紐西蘭西冷牛扒配意粉 $168
見到在場幾個客人都係叫呢個
牛扒有炭燒味 😎
店員冇問我哋熟度
但入面係粉紅唔會流血 成熟度剛剛好呢!
龍蝦手掌咁大上面有醬汁同芝士💛
同樣店員都會係你面前用火槍燒一燒 再灑上香草
肉質新鮮彈牙 蟹鉗仲要好大隻!爆滿足💗

🍟肉醬芝士薯條 $68
超大份 喺出面正常餐廳嘅兩倍
我哋完全食唔晒🤣
肉醬微辣加埋薯條一齊食好惹味😚😚
好貼心另外比tabasco自己落

🏠Sticks & Fire (北角)
📍北角木星街23號維峯‧浚匯地下6-7號舖