2020-10-25
今年入秋第一次食,俾我搵到間抵食得來又有質素嘅任食雞煲火鍋 🍲"新南苑"😋👍🏻趁Lunch食個雞煲真心超滿足🤩人頭費計仲要免+1俾你任食兩個鐘!有幾個餐都非常推薦👍🏻「牛王餐」可以任食M5肩胛和牛🐂、美國肥牛、安格斯牛小排如果唔食牛嘅話,仲可以食佢個「海鮮餐」佢會有個海鮮拼盤,大概有六至七款嘅海鮮擺喺你面前,仲可以任食深海龍躉、鮮蝦同埋美國肥牛🤤呢兩個餐每四位仲會送一碟本地手切牛頸脊,講緊先至係$159一位🤩跟住就係「雞煲餐」🐔有美國肥牛,特選豚肉,仲有鮮蝦,講緊都只係$99一位抵食到爆!😍我就大貪D,點左個「至尊餐」🤤咁就乜都有,除咗海鮮拼盤同埋肩胛和牛🐂頭先提過嘅安格斯牛小排同埋首設牛頸脊、美國肥牛、鮑魚、馬刀貝、帆立貝、台山蠔🦪以及40多種火鍋配料都可以任食,每位只需$249👏🏻再試埋佢個椰子花膠蟲草花煲同日式刺身拼盤,飽到捧住個肚走😂👍🏻
有幾個餐都非常推薦👍🏻
「牛王餐」可以任食M5肩胛和牛🐂、美國肥牛、安格斯牛小排