聽日請了假去玩 所以今晚特意去食雞煲Happy 一下 🙈🙈朋友介紹呢間雞煲好抵食 所以專程嚟到試下🤤今日我地就點了套餐A- 精選美國雪花肥牛餐一入到去 就即時去攞野飲同埋調味料 野飲選擇都蠻多的 而且仲有個雪櫃專放18樓雞煲自制既冬瓜茶及桂花烏龍茶 😚😚 著重健康既朋友仔就不容錯過了🤩我就試了其台式冬瓜茶 清清甜甜的 很解渴🤤大大杯咁 岩哂打邊爐飲🤗至於雞煲方面 因為屋企人唔食得辣所以揀了不辣既雞 雞既份量都唔少 加埋啲蔥真得特別香 😽而且雞隻很入味 不會很重味精 🤟🏻加入上湯後仍然味道十足 不需加入其他調味醬汁都夠味道👍🏻👍🏻我們亦都叫了很多不同丸類 肥牛 同埋 麵 只要掃一掃QR code 就落order 很方便 而且員工很快就會送上食材 超有效率👍🏻👍🏻我會特別會推薦餃子🥟同肥牛 值得再encore!!最後仲可以去自助機攞雪榚 有綠茶同乳酪雪榚揀!今次我就試了個乳酪雪榚~酸酸甜甜的 食完雞煲火鍋搭個雪榚就感覺十分良好🤗今餐雞煲火鍋十分抵食 感覺很滿足呀!

今日我地就點了套餐A- 精選美國雪花肥牛餐

我們亦都叫了很多不同丸類 肥牛 同埋 麵
只要掃一掃QR code 就落order 很方便
而且員工很快就會送上食材 超有效率👍🏻👍🏻
我會特別會推薦餃子🥟同肥牛
值得再encore!!

最後仲可以去自助機攞雪榚
有綠茶同乳酪雪榚揀!

今餐雞煲火鍋十分抵食 感覺很滿足呀!