2016-05-31 397 views
之從4月尾去完韓國返黎, 就愛上食韓國餐, 今晚難得同幾位姊妹食飯, 我就提議4個人不如去食韓燒, 無計啦, 平時得2個人唔會諗食韓燒, 因為又唔叫得多款式, 感覺無咁抵食, 而家多人可以叫多d食多d (慳妹仔性格又上身)朋友仔話見之前見呢間d食評都唔錯, 咁我地今次一於試試佢.前棻: 泡菜, 邊爐蛋可以無限refill, 邊爐蛋有泡菜同粟米芝士味, 我都係覺得粟米芝士蛋好味d 牛舌 (好似$130):  厚薄適中, 燒完都唔會好"un", 好味特級牛肉眼 ($198): 都有手掌咁大塊, oppa侍應仲提我地要燒左牛肉眼先, 如果放得太耐唔燒, 塊肉會變"un"左, 真係唔講唔知, 果然今次又真係幾juicy, 讚! 讚 !薄切五花腩 ($98): 我自己就覺得肥左d, 不過朋友仔就話五花腩係要咁肥先好食可能今日Happy Friday多左人食, d service就差少少, 其他都ok.

朋友仔話見之前見呢間d食評都唔錯, 咁我地今次一於試試佢.

2016-05-27