2018-08-16
旺角人多到癲,所以近排都少去左好多,不過有朋友話新開左間食韓牛放題的好抵食,就勉強去試下啦。好彩佢唔係喺菜街果邊,啱啱避開左最多人的地方,但好方便,地鐵B3出口,上天橋落天橋就到。唯一唔好係果度全楝都係食肆,LIFT又細,食飯時間要排隊搭LIFT。新開張裝修好乾淨, 枱唔會話好密野飲任飲,呢隻未見過,有少少麥精味,都幾好飲可惜未有酒牌, 如果有埋酒任飲就更正一坐低先上送嘅熱食,人蔘雞湯,咁大條蔘, 仲係用烏雞,蔘味都幾出色。仲有炆牛肋骨, 多肉, 甜甜地, 幾正原來仲有燘牛尾,相對冇咁甜,都入味其實仲有帶子同三文魚刺身, 正常野,食左冇影相仲有個韓牛他他, 未時去韓國餐廳食起碼百幾蚊, 是回本之選仲有個TASTING MENU, 俾你試下唔同部位, 乜都未點已經飽飽地,喂呀!唔好諗住質飽我,我食唔到其他野喎,我係大食積黎。因為我地揀左韓牛餐, 所以都可以點到美牛,呢個肉眼同牛粒,賣相靚仔仲有必點牛肋骨(花牌),好稔,入味,食得出醃料有落到梨,唔係味精,有良心四款任食韓牛食完韓燒其實仲可以打邊爐,可惜我地人少, 燒得黎又趕唔切打邊爐,下次可以搵夠6個人黎,開兩個爐,一邊燒, 一邊邊爐。所
新開張裝修好乾淨, 枱唔會話好密
野飲任飲,呢隻未見過,有少少麥精味,都幾好飲
可惜未有酒牌, 如果有埋酒任飲就更正
仲有炆牛肋骨, 多肉, 甜甜地, 幾正
原來仲有燘牛尾,相對冇咁甜,都入味
仲有個韓牛他他, 未時去韓國餐廳食起碼百幾蚊, 是回本之選
四款任食韓牛
一邊燒, 一邊邊爐。
所以其他火鍋海鮮料冇時間食同影,下次有機會就試埋。