2020-02-20 46 views
最近天氣凍左好想打邊爐,行旺角咁岩經過見到呢間二鍋頭,見到價錢ok 二百零蚊一個人任飲任食仲有雞煲,二話不說即刻上樓!因為友人唔食得辣所以雞煲我地只係叫左小小辣,雞件多肉,舊舊都好嫩滑唔會overcook,我覺得叫中辣一定會更好食!邊爐湯底叫左懷舊沙嗲湯,一黎到已經聞到勁香濃既沙嗲味,絕對唔係溝水溝到勁淡果d cheap 雞湯底!出色!自助bar 有好多野俾你任食,包括各式各樣既丸,菇,菜,炸魚皮,響鈴,公仔麵等等,揀到你唔揀!不過入單叫果d 餸先係重點!強推:花枝片:勁滑勁爽口,高質!帆立貝:大大粒好滿足!墨魚仔:爽口彈牙!墨魚滑:勁足料!牛柏葉:精瑩通透好爽口!鮮鵝腸:勁爽口勁乾淨勁好食!!黑豚肉:新鮮,肉質一d 都唔鞋!野飲櫃基本上咩都有,啤酒都係任飲,好抵!!甜品櫃有雪糕同雪條,強推紅豆雪條同埋紫米露雪條,食極都仲想食!

雞煲

沙嗲湯底香濃

任食材料

牛柏葉勁靚
帆立貝,墨魚仔正
鵝腸好乾淨好爽口
肥牛  黑豚肉  鮮嫩

強推:
花枝片:勁滑勁爽口,高質!
帆立貝:大大粒好滿足!
墨魚仔:爽口彈牙!
墨魚滑:勁足料!
牛柏葉:精瑩通透好爽口!
鮮鵝腸:勁爽口勁乾淨勁好食!!
黑豚肉:新鮮,肉質一d 都唔鞋!

任飲飲料
紫米露雪條勁好食

野飲櫃基本上咩都有,啤酒都係任飲,好抵!!

配料任加
任食甜品