一個價錢就可以最多任食7小時無限量任飲任食五款煲😱包括秋冬至愛羊腩煲、4款口味烤魚、雞煲、牛尾煲同埋豬手煲!最尾仲可以打埋邊爐,真係勁癲呀!一開始我鍾意食最鍾意嘅雞煲,叫咗微辣食落,個雞煲醬非常香口,有少少麻辣,然後雞肉煮得啱啱好,個皮索晒啲汁,然後雞肉仲係keep到滑滑嘅。最特別呢度個雞腳係鳳爪,炸過之後更加入味,仲好食過酒樓點心嗰隻多多聲。秋冬天一定要點嘅羊腩煲,講真,平時食開羊腩煲閑閑地$400,呢度食兩轉羊腩煲已經抵返晒任食嗰條數,真心抵到爛!而且估唔到放題個性價比咁高,羊腩煲起碼見到裏面真係有羊腩,仲有羊排,而且淋到勁腍勁入味,骨肉一咬即分離,連塊皮都非常軟綿綿,一路食仲可以一路品嚐到好濃郁嘅油花味,食落唔會好羶。裏面嘅配菜譬如枝竹同埋冬菇都好足夠,羊腩煲絕對有驚喜!我哋鍾意食烤魚,老闆推薦呢度嘅清江魚,骨特別少,果然吃起來啖啖肉口感,湯底係唔辣嘅醬香味,可以食得出條魚好鮮甜。自助區仲有好多各款蔬菜、丸類任君選擇,棉花枝丸、墨魚花枝丸、八爪魚丸、牛筋丸這些高質量的遠離也是無限任食!飲品方面見到有幾款啤酒都是任飲類,真的好適合良朋歡聚呢!坐足七個鐘,慢慢食慢慢傾,一樂也!

• 惹味雞煲
  • 羊腩煲
2024-07-25 5334 views
所有食物都有得揀辣度,適合一家大小,親友共聚,誠意推薦大家。「任你魚肉」烤魚雞煲火鍋放題 $298/位✨牛尾煲✨在你面前淋上玫瑰露及點火,好睇又好食。牛尾煲份量非常多,件件同你手掌一樣咁大,以牛尾嚟講肉非常多,都做到啖啖肉,可想而知,非常大件🤩加上醬汁濃郁,我們吮到成枱都係骨🤣✨雞煲✨超爆香,師傅一路炒,越炒越香,全台人眼甘甘望住個雞煲,勁想快啲食🤣 雞件非常多,雞胸雞翼雞髀都搵得到,啖啖肉,好正。而且包埋鳳爪🤩,脹卜卜,醬汁濃厚,撈埋一齊食,超級惹味😍。✨豬手煲✨黑胡椒十分香 ,做到掛汁,豬手QQ彈彈,非常有咬感,食完有骨膠原滿滿的感覺。烤魚有四款口味(麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味):✨清江魚✨魚味濃,肉質滑及緊緻。今次選了酸辣味,有爆多芫荽,勁香。豆腐卜仲要吸埋汁,味道及層次十分豐富。✨海鱸魚✨條魚勁大條,但就會多啲骨,食嘅時候要小心。我們叫了醬香味,肉質彈牙,啖啖肉,幾個朋友一齊食就最啱。最後當然要打邊爐。我們選了香茜皮蛋鍋及蕃茄薯仔濃湯鍋,兩個感覺都唔錯。打邊爐配料超過100款,真的花多眼亂。🔸安格斯牛板健🐮鮮紅色,肉質不錯,新鮮嫩滑,打邊爐一流。🔸牛栢葉大件、彈牙及爽口,份

「任你魚肉」烤魚雞煲火鍋放題 $298/位

✨牛尾煲✨
在你面前淋上玫瑰露及點火,好睇又好食。

雞煲

✨豬手煲✨

烤魚有四款口味(麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味):

✨清江魚✨

✨海鱸魚✨

🔸安格斯牛板健🐮
鮮紅色,肉質不錯,新鮮嫩滑,打邊爐一流。

🔸牛栢葉
大件、彈牙及爽口,份量超多,食得好滿足。

🔸鮮雞片
非常嫩滑,熱辣辣好好味。

🔸活海蝦🦐及青口
兩者的尺寸不少,非常新鮮,鮮味十足。

🔸丸類超級多元化
必食三星蔥爆醬貢丸、芝味牛筋丸、墨汁花枝丸及奶油南瓜包,爆汁彈牙🤩。

甜品
除了各款雪糕外,推介榴槤味雪條。

餐廳環境闊落,地理位置方便,的確不錯。
想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。

#big_big_foodie #big_big_foodie食勻旺角 #big_big_foodie食勻香港
  • 牛尾煲
  • 豬手煲
  • 烤魚
好耐冇去搵食但依日間實在太過分,任食七個鐘,仲要係雞煲豬手煲羊腩煲烤魚食完唔同煲之後仲可以無限量咁樣打邊爐真係好吸引物超所值首先我嗌咗個雞煲店員仲會問埋你要唔要雞腳成個雞煲好惹味,仲有唔同辣度揀之後我就嗌咗條烤魚自己就揀咗蒜蓉味,其實佢仲有唔同口味,大家可以選擇經過精心調味,外焦里嫩,完美展現了魚肉的鮮美。火鍋部分都好有亮點湯底有好多種類仲可以鴛鴦鍋可以手機落單亦都可以出出面拎可無論是海鮮肉類還是蔬菜非常多樣化從清淡到濃郁,應有盡有你仲要有埋麻辣魚皮,皮蛋等等小食總括嚟講性價比極高今次同行朋友唔食羊腩煲下次可以再搵密友一齊再嚟大食一餐
好耐冇去搵食
但依日間實在太過分,任食七個鐘,
仲要係雞煲豬手煲羊腩煲烤魚
食完唔同煲之後
仲可以無限量咁樣打邊爐
真係好吸引
物超所值

首先我嗌咗個雞煲

店員仲會問埋你要唔要雞腳
成個雞煲好惹味,仲有唔同辣度揀

之後我就嗌咗條烤魚
自己就揀咗蒜蓉味,
其實佢仲有唔同口味,
大家可以選擇
經過精心調味,外焦里嫩,
完美展現了魚肉的鮮美。

火鍋部分都好有亮點

湯底有好多種類
仲可以鴛鴦鍋
可以手機落單
亦都可以出出面拎

可無論是海鮮
肉類還是蔬菜非常多樣化

從清淡到濃郁,應有盡有

你仲要有埋麻辣魚皮,皮蛋等等小食

總括嚟講性價比極高
今次同行朋友唔食羊腩煲
下次可以再搵密友一齊再嚟大食一餐
2024-11-08 441 views
今日同朋友係旺角行左成日街準備搵野食, 無意中發現旺中對面有間7️⃣ 小時無限量任飲任食既火鍋放題, 套餐3百幾竟然包括4款口味既烤魚,雞煲,牛尾煲,豬手煲 ,羊腩煲, 最後仲可以轉鴛鴦湯底打邊爐 ,性價比高👍🏻👍🏻火鍋配料同小食都可以用qr code落單好方便,自助區仲有多款火鍋配料有丸類,蔬菜,炸響鈴 同粉面等等… 同埋 多種啤酒汽水飲品雪糕任君選擇😍😍首先叫咗個小辣雞煲, 上枱既時候店員好貼心,會先問要唔要芫茜, 之後翻炒一下d雞件就可以食得拉,雞件既份量好多 加埋 秘製醬汁好惹味 ,最後再加d牛柏葉 同魷魚炒下吸滿醬汁一齊食超正🤩再點咗個羊腩煲,羊腩炆得好腍好入味又唔會有騷味👍🏻 加上d配料又多,食完已經好飽 但都點左個清湯豆腐配冬陰功既鴛鴦鍋,牛板腱好嫩滑 海蝦好鮮甜 雲吞同水餃皮薄餡靚 再叫埋 鹵水牛腱同泰式鳳爪送啤酒一流🍻最後一定要食埋海鹽味雪糕同榴槤味雪條先叫大滿足🤣🤣🤣

最後一定要食埋海鹽味雪糕同榴槤味雪條先叫大滿足🤣🤣🤣
2024-11-04 432 views
近排天氣涼左,又到左打邊爐食雞煲既時候,今次我就揀咗間平靚正,仲要最長7小時無限任食放題,有雞煲、豬手煲、牛尾煲、羊腩煲、烤魚,梗有一款啱你口味😌🌟 人均 💲3️⃣5️⃣0️⃣最長7小時任食放題 🌟今次試左烤魚、雞煲,下次先試羊腩煲,食完之後仲可以揀湯底打邊爐🍲烤魚揀咗醬香味清江魚,清江魚多肉小骨,經過輕炸再烤,魚肉厚身雪白,食落啖啖肉🐟雞煲就揀左小辣,店員仲會幫手炒雞煲,雞件係按人頭份量,食落鮮嫩多汁,香口惹味👍🏻食完烤魚雞煲,就揀咗蕃茄薯仔湯打邊爐,多種火鍋配料,有新鮮滑牛、牛板腱、海蝦、蜆等,出面仲有自助配料,食幾多夾幾多,絕對係可以飽肚離場😎飲品方面除左各式汽水、涼茶,仲有啤酒任飲🍻最後一定係雪糕、雪條任食,食完就大滿足🍨

🌟 人均 💲3️⃣5️⃣0️⃣最長7小時任食放題 🌟

飲品方面除左各式汽水、涼茶,仲有啤酒任飲🍻

最後一定係雪糕、雪條任食,食完就大滿足🍨
旺角的任食火鍋餐廳很多,今次嘗試這間火鍋,因為佢的極尚鮮味套餐可以任飲任食羊腩煲、烤魚、雞煲、牛尾鍋和豬手鍋,最後仲可以慢慢打邊爐,真係一次滿足晒幾個願望 !仲要係*無限時*,岩哂同朋友坐低傾偈慢慢食 。今次就食咗羊腩煲和雞煲 。有好幾款罐裝啤酒都係任飲!蔬菜區丸類係自助,菜類款式選擇好多二鍋頭惹味雞煲🌟店員會幫手炒雞煲,很貼心!雖然唔食得辣,但試了小辣都接受到,雞撈埋醬汁十分惹味!滋補羊腩煲配腐乳醬🌟冬天一定要食羊腩煲!羊肉鮮嫩,醬汁滋味濃郁,最後可淥生菜,配上腐乳醬,食完個人暖笠笠。邊爐可以免費升級做鴛鴦湯底,揀咗冬陰功湯及胡椒豬肚雞湯,冬陰功配海鮮和肉類一流!牛板腱🌟牛味豐厚還不錯吃,而且每一片都夠薄,係湯底碌一碌很快就熟了~西班牙黑梅肉🌟黑梅肉片望落雪花唔多,但食落都好軟稔唔韌本地鮮滑牛🌟每一塊滑牛厚身之餘肉質嫩滑,食落去啖啖肉 。鮮吊桶仔🌟活海蜆🌟兩款都有濃厚海鮮味,配少少辣嘅冬陰功湯底一流。呢度無限時而且食物選擇豐富,各類煲總有一款岩食,而且店員殷勤上菜收碟都好快手,下次想約朋友聚會一定再黎!

有好幾款罐裝啤酒都係任飲!

蔬菜區丸類係自助,菜類款式選擇好多

二鍋頭惹味雞煲🌟

滋補羊腩煲配腐乳醬🌟

西班牙黑梅肉🌟
黑梅肉片望落雪花唔多,但食落都好軟稔唔韌

本地鮮滑牛🌟每一塊滑牛厚身之餘肉質嫩滑,食落去啖啖肉 。

2024-10-26 744 views
平時雞煲之後打邊爐就食得多,任你魚肉長達7小時任點唔同煲類+烤魚+邊爐真係未試過!呢度唔單只有惹味雞煲,仲有黑椒豬手煲、火焰牛尾煲,連烤魚都有清江魚同海鱸魚揀,真係可以試均所有煲先開始打邊爐,夠晒Crazy~~先試牛尾煲,肉質彈實,而且一d都唔羶,香濃醬汁令成件事更美味! 食完再點清江魚煲,貪佢無咁多骨,估唔到咁大條又多肉,仲有多種辣度可以選擇,真係可以大魚大肉~食夠就可以轉打邊爐,但記得轉咗打邊爐之後就唔可以再食煲架嘞~~邊爐仲有十款唔同湯底選擇,同唔同級別肉類套餐揀,另有兩個大櫃放滿多款新鮮蔬菜、丸類、菇菌類等,仲有出前一丁同韓國麵食、任飲同甜品櫃,呢個價錢簡直係食到盡啊!!今次人少少只試到兩款煲,下次要約多幾個朋友仔試晒咁多款先得!

2024-09-30
旺角無限時雞煲、豬手煲、牛尾煲、羊腩煲、烤魚及火鍋放題,非常適合餓底出動,一煲吃完又一煲,兼暢談、暢飲啤酒!烤魚/羊腩煲/火鍋放題 $318- 惹味雞煲 | 黑椒豬手煲 | 火焰牛尾煲選擇了BB辣的惹味雞煲,店員知道倆口子是芫茜控後,立刻加料芫茜山在雞煲上,很細心!店員快炒雞煲,未吃就先聞到濃郁的香味,引起食慾。雞件也頗嫩滑,大愛這個濃味醬汁,辣度對於不嗜辣的人來說也能接受。- 烤魚煲 | 羊腩煲鄰座客人吃羊腩煲吃得津津有味,而倆口子就鍾愛於烤魚,以前已在其他烤魚店吃過海鱸魚,今次初試清江魚,也是很喜歡。一條魚的份量很大,經過輕炸再烤,魚皮帶點金黃,魚肉厚身雪白,緊實又鮮嫩,魚骨不多,巨大魚柳啖啖肉,吃得很方便。醬香口味比想像中濃郁惹味,還有百頁、豆卜、蓮藕片等配料吸盡醬汁。嗜辣的也有麻辣、香辣和酸辣口味選擇。如果不是肚皮空間有限,很值得Encore!- 火鍋 進入火鍋環節,有9款湯底選擇,更可免費升級鴛鴦湯底,「紅白代表」蕃茄薯仔濃湯和豬骨鍋配上簡單邊爐食材都很不錯。配料比單一火鍋專門店當然選擇較少,但豬、牛、雞、海鮮、丸類、餃類、蔬菜類等都應有盡有。個人最愛鮮滑牛和大大粒雞子,最後

烤魚/羊腩煲/火鍋放題 $318
- 惹味雞煲 | 黑椒豬手煲 | 火焰牛尾煲
- 烤魚煲 | 羊腩煲
- 火鍋
進入火鍋環節,有9款湯底選擇,更可免費升級鴛鴦湯底,「紅白代表」蕃茄薯仔濃湯和豬骨鍋配上簡單邊爐食材都很不錯。配料比單一火鍋專門店當然選擇較少,但豬、牛、雞、海鮮、丸類、餃類、蔬菜類等都應有盡有。個人最愛鮮滑牛和大大粒雞子,最後以Made in Hong Kong的芝麻雪糕作結,非常滿足!
火鍋放題
之前行完T.O.P.又行旺中再行新之城,行到腳都軟,想有個地方慢慢坐又可以任飲任食,點知一出旺中就見到D 宣傳poster可以最長7️⃣小時任食烤魚雞煲火鍋放題,呢個套餐係無限量任食同任轉4️⃣款口味(麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味)嘅烤魚🐟,再加雞煲🐔 + 牛尾煲🐮 + 豬手煲🐷任食,重要係冇花冇假成個煲咁換走😱。最後可以轉鴛鴦湯底打邊爐,原來尖沙咀都有分店👀上一次試完烤魚🐟 + 牛尾煲🐮 + 豬手煲🐷同食左好多牛🐮羊🐏之後,發現仲有雞🐔、豬🐷同海鮮🐠🦐🦪未食。今次先上個雞煲🐔,再轉個豬骨🐷湯底打邊爐🥢就夠皮🤪🤪🤪📌二鍋頭惹味雞煲🐔叫咗BB辣,上枱後店員會翻炒一下雞件好快就食得。煲底有電磁爐令雞煲keep住熱辣辣🔥💜💜,雞件份量非常多,有曬雞胸、雞翼、雞髀同最有驚喜係有鳳爪,醬汁味沾滿每件雞,加D炸魚皮同炸響鈴,吸滿雞煲醬汁超好食惹味😋📌正宗豬骨鍋邊爐🐷🦴10款湯底比你選擇,而且仲可以免費升級鴛鴦鍋。見隔離一個湯底有一大條豬筒骨甘過癮,我又要跟機🤭,一上枱真係有大豬筒骨,令到個湯底呈奶白色,裏面仲有粟米🌽、蕃茄🍅等配料,真材實料,清甜濃郁☺️📌火鍋材料以QR code任點任食,落單後好快送上,

今次先上個雞煲🐔,再轉個豬骨🐷湯底打邊爐🥢就夠皮🤪🤪🤪

📌二鍋頭惹味雞煲🐔

📌正宗豬骨鍋邊爐🐷🦴

📌火鍋材料
以QR code任點任食,落單後好快送上,今次叫咗呢D

✨餐前開胃小食
日式蒜味螺肉 、川椒麻辣溏心皮蛋 、麻辣鳳爪

✨非常新鮮嘅海鮮
活海蝦 、活海蜆 、帆立貝 、墨魚滑、墨魚仔 、水土魷 、鮮吊桶仔

✨皮薄餡靚
鮮蝦雲吞、鳳城水餃

📌自助區
有多款丸類及蔬菜,仲有響鈴、炸魚皮、公仔麵……非常新鮮

📌任飲飲品
有多種汽水、啤酒、涼茶、茶……任君選擇

📌甜品
最後唔少得一定要食埋雪糕先夠圓滿,榴槤味雪條同香港製造嘅雪糕又一大驚喜🤤

👄餐廳環境闊落又光猛,卡位坐得舒服,有埋洗手間,餐廳位置係正旺中對面,地理位置夠曬方便,食食下再落去行街擺低戰利品再食都無問題🛍️🛍️🛍️

📍二鍋頭(旺角)
旺角西洋菜南街138號福苑2樓

#雪條
#雪糕
#香港製造
#榴槤味

雞煲加火鍋好多地方都有,免費升級任食雞煲就較少,今日嚟到呢間位於旺角嘅二鍋頭,一個價錢任食雞煲、豬手煲、牛尾煲、兩種魚配4款口味烤魚,再轉鴛鴦湯底打邊爐,豬牛雞魚煲無限量任飲任食7小時,性價比高。雞煲叫咗少辣,上枱可即食秘製雞煲醬配少辣非常惹味,店員會問要唔要芫茜,咁啱朋友真係唔食芫茜,朋友食得好開心。 鴛鴦湯底蕃茄薯仔加越式香濃牛肉鍋,一邊酸甜,一邊微辣,火鍋材料新鮮任點任食,落單後即時送上,牛板腱好嫩滑,牛柏葉爽脆,海蝦鮮甜,雲吞水餃皮滑餡料靚。自助區有多款丸類及蔬菜任取任食,各種丸類質素都很好,蔬菜新鮮翠綠,仲有炸魚皮同炸響鈴,吸取湯汁精華超好食。仲有多種啤酒汽水飲品任君選擇,最後一定要食埋雪糕先夠滿足。
雞煲火鍋好多地方都有,免費升級任食雞煲就較少,今日嚟到呢間位於旺角嘅二鍋頭,一個價錢任食雞煲、豬手煲、牛尾煲、兩種魚配4款口味烤魚,再轉鴛鴦湯底打邊爐,豬牛雞魚煲無限量任飲任食7小時,性價比高。
仲有多種啤酒汽水飲品任君選擇,最後一定要食埋雪糕先夠滿足。

Type of Meal
Dinner
  • 任食火鍋
🍲二鍋頭(旺角)📍今次喺旺角想食雞煲同烤魚🐟,就揀咗呢間食,因為見到可以任食7小時無限量任飲任食包烤魚,再加雞煲🐥,牛尾煲,豬手煲任食,同埋打邊爐🥘,咁就一於揀佢。🍽️任你魚肉烤魚套餐|成人  $298想講嗰餐真係好癲🤑,呢個價錢包咁多嘢,仲要樣樣質素唔差👍🏻,幾啱一大班人食🧑‍🧑‍🧒‍🧒,乜都有得食,唔使驚雞煲定烤魚好。​ ​🍴二鍋頭惹味雞煲  嗰瞓雞煲好惹美😋,而且啲肉都好多🐓​ ​🍴香濃黑椒豬手煲​ ​🍴秘製火焰牛尾煲  因為得我同嗰女仔fd食,就冇叫到呢兩個煲啦,驚飽到食唔到烤魚🐠,下次同一大班fd嚟再試吓。​ ​🍴任食烤魚|清江魚|香辣味  條魚唔算好大條,但啖啖都係肉🥢,同埋可以任添,添魚重可以揀唔同味,係成個煲咁換走,我見隔離格一大班fd 食,不斷喺到加魚😂。​ ​🍴鴛鴦鍋|鍋泰皇冬陰功鍋|懷舊沙嗲鍋佢真係好癲,連揀鴛鴦鍋都唔使加錢,推薦冬陰功,酸酸哋好開胃,而沙嗲鍋就比較濃味。而且啲配料選擇唔少,有墨魚滑同海鮮🦐。值得一提係,啲店員態度超好😚,會主動加紙巾等等。📍二鍋頭(旺角)旺角西洋菜南街138號福苑2樓
🍲二鍋頭(旺角)📍

🍽️任你魚肉烤魚套餐|成人  $298

​ ​🍴二鍋頭惹味雞煲
  嗰瞓雞煲好惹美😋,而且啲肉都好多🐓

​ ​🍴香濃黑椒豬手煲
​ ​🍴秘製火焰牛尾煲

​ ​🍴任食烤魚|清江魚|香辣味

​ ​🍴鴛鴦鍋|鍋泰皇冬陰功鍋|懷舊沙嗲鍋

值得一提係,啲店員態度超好😚,會主動加紙巾等等。

📍二鍋頭(旺角)
旺角西洋菜南街138號福苑2樓
2024-09-01 1283 views
朋友介紹左一間可以一次過滿足3個願望嘅火鍋放題,仲要係無限時任你食任你坐任你飲嘅好地方!! 咁吸引梗係要搵朋友一齊黎試試佢 今次就同朋友黎到位於旺角嘅二鍋頭,一入到去店員已經非常熱情咁介紹餐牌選項同自助區。 一於就試試朋友口中誠意推薦嘅 $298/位 (任你魚肉之烤魚雞煲火鍋放題)。 第一食 - 豬手煲: 首先會有雞煲、豬手煲、牛尾煲比你簡, 雞煲就食得多啦,,一於今次就試下豬手煲先。豬手煲我地叫左小辣,上枱時店員會先炒幾下,因為加左黑胡椒碎,所以炒嘅過程已經聞到好香嘅黑椒帶小小辣嘅香味,非常吸引。 豬手肥而不膩,Q彈軟嫩,食完feel 到成個口都係滿滿嘅膠原蛋白。而且豬手份量非常足夠,每舊都啖啖肉嫁! 唔夠食仲可以無限添加嫁! 第二食 – 清江魚 烤魚就有四款口味比你簡(麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味): 今次我地就簡左清江魚香辣味, 烤魚係原條上的,大條厚身,而且外皮會煎得非常香脆,食落會有啖啖焦香味,好香口,而且魚肉唔柴又少骨,配料仲有大量芫荽,豆皮同萵筍等, 真係非常滿足。 食完條魚如果覺得仲想試下其他二款煲都可以點埋任食,真係比你話事,想點食都得! 第三食 – 火鍋 火鍋就有
第三食 – 火鍋 火鍋就有10款湯底比你選擇,而且仲可以免費升級鴛鴦鍋,今次就簡左蕃茄薯仔同麻辣鴨血湯底。除左可以去自助區簡火鍋配料之外,仲可以QR CODE 落單,有非常多選擇!!
火鍋種類都唔輸蝕,肉類海鮮類都非常多選擇,包括脆鯇魚片、活海蝦、帆立貝、活海蜆、吊桶仔和墨魚, 梅頭片,鮮牛等,牛柏葉..等。而且仲有涼拌小食簡!!!真係花多眼亂,食材都非常新鮮同埋落單後都非常快就上齊,值得一讚。
呢到真係聚腳好地方, 除左7小時任食仼坐仼飲同埋無限量之外,飲品同雪糕雪條款式都好多選擇,真係一個價錢就可以滿足灑3個願望, 非常推薦!!
📍 二鍋頭 (福苑) (旺角) 旺角西洋菜南街138號福苑2樓
2024-08-27 1195 views
298/位加一,即330/位,食物質素很普通,大家明就明。同區來説,比佢好的大把,比佢平的一定有,搵野執飽你完全唔値。講句難聽d,所謂有鷄煲有烤魚,根本就係質飽你,個d咩牛肉,豬肉個d質素,算把啦其實本來食評已經寫完,因為真係無乜好寫,之但系呢,規則話200字先可以評價味道,所以呢,我繼續呃字數,因為我唔想其他飯友,好似我咁,中伏。服務呢,明明有卡位,walkin就比,訂臺就唔比。服務質素,有嘅,但口臉串咀囉,夠字,講完,謝謝讀完。
298/位加一,即330/位,食物質素很普通,大家明就明

2024-08-27
2024-08-15 1368 views
每次想食火鍋有朋友生日聚會都會選擇哩到!房間可坐12至14人,雞煲,牛尾煲,豬手煲無限添食,飲品選擇都多,仲有雪糕雪條!今次帶細妹嚟,食豬手煲,選擇中辣,真係認真地中辣,辣到細妹變咗孖潤腸咀🤣🤣!叫咗中價位牛套餐,每人消費大約$310
2024-08-10
$310 (Dinner)
2024-08-08 1302 views
嚟呢間食嘢最最最緊要就係留肚今次我又挑戰失敗了🫠🫠惹味雞煲、黑椒豬手煲、火焰牛尾煲比你食到夠本之後就到食烤魚有麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味仲可以揀海鱸魚/清江魚再再再有位就到打邊爐喇 鴛鴦湯底都唔使加錢㗎今次我就食咗個雞煲之後直接開始打邊爐啦雞煲值得一讚嘅係個色水做到好靚平時一食通常就係好鹹同好濃味 點知依度又唔係喎仲有加咗大量芫荽勁開心其實之前都有食過黑椒豬手煲 夠香口得來豬皮亦都好腍不過一煲都有成六至八件 今次得兩個人就放棄咗啦打邊爐嘅配料都唔輸蝕㗎 任點部份有海蝦同帆立貝牛板腱、鳳城水餃、墨魚滑真心推介自助區仲有大量蔬菜、丸類、豆品類當然唔少得仲有響鈴、炸魚皮、出前一丁等等啦鍾意吹水的話,呢個係無限時間啤酒都係任飲 呢度嘅卡位都幾多 慢慢坐都唔會唔自在最後當然唔少得甜品環節啦!雖然呢度嘅夥計唔多 但收碟嘅速度好快而且店員非常周到,又好禮貌
嚟呢間食嘢最最最緊要就係留肚
今次我又挑戰失敗了🫠🫠

惹味雞煲、黑椒豬手煲、火焰牛尾煲比你食到夠本
之後就到食烤魚
有麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味
仲可以揀海鱸魚/清江魚

仲有加咗大量芫荽勁開心

其實之前都有食過黑椒豬手煲 夠香口得來豬皮亦都好腍
不過一煲都有成六至八件 今次得兩個人就放棄咗啦

打邊爐嘅配料都唔輸蝕㗎 任點部份有海蝦同帆立貝
牛板腱、鳳城水餃、墨魚滑真心推介

自助區仲有大量蔬菜、丸類、豆品類
當然唔少得仲有響鈴、炸魚皮、出前一丁等等啦

鍾意吹水的話,呢個係無限時間

啤酒都係任飲
呢度嘅卡位都幾多 慢慢坐都唔會唔自在

最後當然唔少得甜品環節啦!

雖然呢度嘅夥計唔多 但收碟嘅速度好快
而且店員非常周到,又好禮貌