2023-04-20 24 views
優惠套餐都幾抵食 70-80蚊左右 供應至夜晚9點有四串串燒 配薄餅或者丼(即係白飯) 再包飲品💕鋪頭裝修唔華麗 但食物好食就夠!-❥D餐 💰$78有燒蒜蓉粉絲扇貝、五花腩肉、雞軟骨、台灣蒜香腸🐚蒜蓉粉絲扇貝 - 平時出街食都至少30蚊一隻 套餐都有得食好抵😋扇貝size適中 加咗好多蒜蓉粉絲 幾好食~🐖五花腩肉 - 舊肉唔係好大 但都保留到肉汁 唔會好乾!🐥雞軟骨 - 好大粒 肉同軟骨嘅比例大概50:50🤣🌭台灣蒜香腸 - 肉質結實 燒得香脆-❥F餐 💰$68燒牛肋條、五花腩肉、雞軟骨、台灣蒜香腸🥩燒牛肋條 - 同其他串燒相比之下就較為普通 但肉質唔鞋的!-我哋仲另外散叫咗啲串燒:🍆燒蒜蓉茄子 💰$48呢個必試!即叫即燒 熱辣辣🔥面頭撒上超多蒜蓉 茄子肉都好多 好食~-🌶️錫紙焗麻辣粉絲花甲 💰$68因為見麻辣比起原味平20蚊 所以叫呢個😹對我嚟講有啲辣 陣辣味蓋過咗花甲嘅鮮味不過花甲份量都幾多!仲有粉絲索啲辣汁建議食得辣先好叫呀🤣唔好好似我咁-🍗燒大雞中翼 💰$28/2隻外皮燒得香脆 冇好特別嘅調味 但都好食的~-🫣小插曲: 餐廳12點開門 當日諗住1點去食 見到冇開門 就打電話問下
優惠套餐都幾抵食 70-80蚊左右 供應至夜晚9點
有四串串燒 配薄餅或者丼(即係白飯) 再包飲品💕
鋪頭裝修唔華麗 但食物好食就夠!

❥D餐 💰$78
有燒蒜蓉粉絲扇貝、五花腩肉、雞軟骨、台灣蒜香腸
扇貝size適中 加咗好多蒜蓉粉絲 幾好食~
🐖五花腩肉 - 舊肉唔係好大 但都保留到肉汁 唔會好乾!
🐥雞軟骨 - 好大粒 肉同軟骨嘅比例大概50:50🤣
🌭台灣蒜香腸 - 肉質結實 燒得香脆

❥F餐 💰$68
燒牛肋條、五花腩肉、雞軟骨、台灣蒜香腸

我哋仲另外散叫咗啲串燒:
🍆燒蒜蓉茄子 💰$48
呢個必試!即叫即燒 熱辣辣🔥
面頭撒上超多蒜蓉 茄子肉都好多 好食~
燒蒜蓉茄子

🌶️錫紙焗麻辣粉絲花甲 💰$68
因為見麻辣比起原味平20蚊 所以叫呢個😹
對我嚟講有啲辣 陣辣味蓋過咗花甲嘅鮮味
不過花甲份量都幾多!仲有粉絲索啲辣汁
建議食得辣先好叫呀🤣唔好好似我咁
錫紙焗麻辣粉絲花甲

🍗燒大雞中翼 💰$28/2隻
外皮燒得香脆 冇好特別嘅調味 但都好食的~
🫣小插曲: 餐廳12點開門 當日諗住1點去食
見到冇開門 就打電話問下