2021-04-12
真係超級鍾意依間台式餐廳,嘢食好食,價錢平,仲要上菜速度勁快😛餐廳係喺將軍澳廣場,距離地鐵站好近,行幾分鐘就到,呢度可以食返台灣嘅味道,基本上台灣有機菜依度都有,仲要勁好味😋我今次叫咗個外賣返屋企同屋企人食,首先叫咗個醬油雞翼滷肉便當,裏面有醬油雞翼便當🍱仲配左一杯台式奶茶(中杯)真係超級豐富,超級鍾意食依度嘅雞翼滷肉,雞翼超級入味,肉質鮮嫩,仲要熱辣辣勁好味,同埋呢度嘅滷肉飯一啲都唔會乾爭爭,好香嘅肉汁,整得勁入味😍仲有推介依度嘅台式奶茶,奶茶好滑,好細暖,係台灣嘅味道😋另外叫咗一個台式排骨便當,裏面有台式排骨便當,仲配左一杯仙草凍奶茶(中杯)呢度嘅排骨便當份量超大,而且一如既往地排骨肉質都係好鮮嫩,係高質嘅,仲要勁飽肚,梗係唔少得飲番杯仙草凍奶茶啦,解渴又清新👅
仲有推介依度嘅台式奶茶,奶茶好滑,好細暖,係台灣嘅味道😋