2019-02-21 95 views
位於荃灣嘅稻八日式火鍋,個人真心覺得佢哋嘅水準唔錯呢度地方唔算好大,但係光猛、乾淨、企理,亦唔會覺得好迫夾,坐得幾舒服。佢地嘅放題價錢由佰幾蚊至三百零蚊不等,當然提供嘅食物會有唔同。呢度嘅特色之一,自助天婦羅放題,自己可以喺雪櫃揀自己鍾意嘅食物,加上炸漿同埋麵包糠,放入炸爐,炸起之後更可按自己喜好加上調味粉,無論味道同製作過程都係自己一手包辦,炸起熱辣辣,食起嚟特別滋味,有得玩又有得食都幾開心另外火鍋配料仲有幾十款包括蔬菜、菇菌類、丸類、響鈴同豆卜等任攞任食,另外仲有一啲日式前菜,例如螺肉、八爪魚、中華沙律,仲有飲品同雪糕,咁嘅價錢其實都真係幾抵食M9和牛餐318我哋今次揀咗個$318嘅M9和牛餐放題,價錢唔算太貴而且牛肉嘅質素相當唔錯。當中最好食梗係M9和牛牛小排啦,長條型,腍身,口感軟熟,和牛味突出,其他肥牛真係完全冇得比和牛盛盒𥚃面有牛舌、牛腩肉、牛下腹腩、牛肩胛肉同埋金錢𦟌,全部薄切,每款各有幾片,輕灼幾秒就食得,口感各有不同,但都好好食,好處係細細塊,食晒唔會太滯。另外仲有安格斯牛小排、豰飼牛,豚肉、雞肉、羊肉。海鮮盛盒同刺身,選擇多到食唔晒,食量大嘅朋友一定啱。
位於荃灣嘅稻八日式火鍋,個人真心覺得佢哋嘅水準唔錯

M9和牛餐318

另外仲有安格斯牛小排、豰飼牛,豚肉、雞肉、羊肉。

海鮮盛盒同刺身,選擇多到食唔晒,食量大嘅朋友一定啱。
$300 (Dinner)