2021-06-29 463 views
石燒牛肉已經興起一段時間🍖 到依家仲可以屹立不倒既鋪頭~ 到底有咩魔力呢🥰 曾經係午巿食過牛極 坐得幾舒服 睇餐牌覺得性價比幾高🤨 白飯🍚沙律🥗湯🥣🥄任裝(´・_・`) 絕對食得飽👹 而且款式好多,除左牛之外,有雞肉、豚肉、鰻魚等選擇😍 而且質素都唔錯 有少少驚喜 所以決定晚巿都要試一次👻晚市反而只有牛肉😂 不過都有六種牛牛比大家揀🥢 唔同牛牛 唔同gram數 價錢都唔同😗 同一大班朋友去食飯 仲可以sʜᴀʀᴇ食🤍 唔怪得佢全場爆滿啦🥺🥕牛柳 200 ɢʀᴀᴍ $110 餐牌上面有寫明係邊一款既牛牛🐮牛極係用ᴇxᴄᴇʟ既牛柳 瘦肉比例大 所以油脂含量較少 佢既肉質係最柔嫩 最岩當牛排🥰 雖然佢適合三到五成熟 但七成都唔差🤍 自己操刀可以控制生熟程度 唔怕ᴏᴠᴇʀᴄᴏᴏᴋᴇᴅ 每一啖都有淡淡既牛香味係口入邊💖 勁juicy🥰 其實全部調味料我都無落 就咁食都好食 絕對係性價比極高之選😋

曾經係午巿食過牛極

晚市反而只有牛肉😂