牛極高CP石燒牛 最愛半自助朋友大力推薦我呢間勁多分店的牛極,因為CP值超高,最平既牛肩扒$85已經有足足180g,仲要好有肉味,採用半自助模式,白飯、日式牛肉湯、和風沙律都係任食,先在門口買票,唔使5分鐘就有得食,又快捷又好方便,飯點時間都幾受歡迎,不過等候時間唔算好耐。牛肩排(180g) $85雖然係最平,但係個人最喜歡這一款,肉質很嫩少筋,輕輕炙燒數秒就可以吃,肉味也很濃,加上自助區蒜茸,好惹味呀,自家製燒肉汁微甜,口味也不錯!餐湯:日式牛肉湯雖然寫住叫日式牛肉湯,口味比較像羅宋湯,茄味很香濃,超多肉肉,見到旁邊的男士連續飲了三碗就知道正,為咗呢碗湯一定要再嚟—————————————————牛極 (大全街) (大角咀)大角咀大全街38號地舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
牛極高CP石燒牛 最愛半自助

牛肩排(180g) $85

餐湯:日式牛肉湯
—————————————————

牛極 (大全街) (大角咀)
大角咀大全街38號地舖

—————————————————