2022-06-19
因為佢某個app有啲時間會有全單半價,所以吸引到我去試🤣。(平時下午茶都自動部份菜式半價,但唔係全部。)-入座嗰陣店員會送上一碟小食,價值係$15,但係我試過一次覺得唔係幾好食所以第二次去嗰陣同店員講話唔要。建議如果大家嚟可以唔使要。只要你同店員講話唔要佢就會幫你收返起同埋唔使收錢。-特色皇朝小籠包(八色)(7.2/10)真係有八種顏色,分別係唔同嘅味道,用嚟影相打卡都幾靚!但係就唔係款款都好食,但係第一次嚟都可以叫一籠試吓,用嚟打卡。但係我個人就唔會再嗌🤣。-上海外婆紅燒肉 (9/10)好食!肥瘦均呈,味道濃郁。真係減緊肥都忍唔住食一兩舊。🥲-皇朝擔擔拉麵 (8/10)對於我一個唔係好食得辣嘅人來講佢真係幾辣(辣度4/5) 但係都惹味。雖然食到出晒汗但係我都有繼續食。-京醬肉絲 (8.5/10)肉絲比較濃味,用啲皮包住嗰啲肉絲嚟食好夾。-香辣蒜泥白肉 (9/10)雖然佢係香辣但係就唔係真係好辣。中間包住一啲類似菜嘅嘢,食落去都match,幾清新。蒜泥都多,幾推薦。-蘿蔔絲酥餅 (7.8/10)用類似酥皮嘅嘢包住熱辣辣嘅蘿蔔絲,入面好Juicy,價錢唔貴鍾意蘿蔔嘅可以試吓。-炸饅頭(8
特色皇朝小籠包(八色)(7.2/10)
上海外婆紅燒肉 (9/10)
好食!肥瘦均呈,味道濃郁。真係減緊肥都忍唔住食一兩舊。🥲
皇朝擔擔拉麵 (8/10)
京醬肉絲 (8.5/10)
肉絲比較濃味,用啲皮包住嗰啲肉絲嚟食好夾。
香辣蒜泥白肉 (9/10)
蘿蔔絲酥餅 (7.8/10)
炸饅頭(8/10)
正正常常嘅炸饅頭,啱啱炸好幾好食。
上海炒飯 (8.5/10)
啲飯炒到粒粒分明,餸嘅份量都唔少!
折扣完人均大約160,已經食到超飽。