2020-10-12 30 views
每逢星期六都會同朋友去做gym,唔食飽啲又點會有力氣減肥呢!今日黎到希雲街揾黃店,見到呢間小店,店面細細,但食物幾特別,主要係食意粉嘅,我地一人一個意粉,同埋飲品已經飽到棒住肚出黎了。明太子蝦肉忌廉意粉($108)-蝦肉好新鮮,勁爽口,明太子汁好惹味,意粉唔會煮到好淋!蟹肉鹹蛋黃扁意粉($98)-加左鹹蛋黃都係開胃啲嘅,蟹肉好新鮮好甜,扁意粉好彈牙,勁正!蝶豆花芒果梳打($26)-一黎到顏色真係勁靚!當撈埋左就會變左綠綠地色,好濃芒果味,又唔會好甜。雖然話已經秋天,但中午時間仍然好熱,好透心涼Caffé Mocha($40)-咖啡味好香,唔似某啲咖啡會酸,同樣好透心涼!店面雖然唔大,但會準備Memo紙做連儂牆,好有心!坐位唔多,建議各位想試要訂左枱先!

2020-10-12
Type of Meal