主菜前,食個煎鍋貼先,裏面的鮮肉調味不錯,口感亦夠嫩滑,至於塊皮方面,算係薄至中等嘅厚度,唔錯唔錯。而且十分之足料,成隻餃脹卜卜咁,好抵食呀!紅燒獅子頭因為肉丸形似獅子頭而得名。呢道菜需要細火慢燉嘅料理,由細食到大,對呢個菜式有情義結。呢間餐廳嘅紅燒獅子頭仲有特別之處,入面用咗咸蛋,令個味道更加惹味!! 食到肉嘅鮮甜,個獅子頭好正宗。我地仲叫咗個菜飯,個飯啖啖菜。圓圓嘅肉丸子同汁餸飯一齊食,一流!!!

食到肉嘅鮮甜,個獅子頭好正宗。

我地仲叫咗個菜飯,個飯啖啖菜。
圓圓嘅肉丸子同汁餸飯一齊食,一流!!!
我地仲叫咗個菜飯,個飯啖啖菜。 圓圓嘅肉丸子同汁餸飯一齊食,一流!!!
Type of Meal
Dinner