2023-11-02 462 views
嘩嘩嘩💥今日同老公食咗一個超正嘅午餐,一定要share下‼️‼️ 我哋總共叫咗四樣嘢,價錢唔貴份量又大食到我同老公都超飽‼️✅黃金南瓜條,真係太正!黃金南瓜條在烹調過程中經過特殊處理,令到南瓜嘅天然甜味更加突出。每一啖咬落去,你會感受到滿滿的南瓜香氣和獨特的口感。💁‍♀️外層的酥脆質地炸得恰到好處,為整個菜品增添了一層香脆的口感,內部嘅南瓜則保持住自然的濕潤和綿密。✅梅菜肉餅飯。呢個菜式真係超級滿足!肉餅煎得金黃香脆,梅菜嘅酸甜味同肉餅嘅鮮味真係完美結合!配埋飯食,真係好開胃!🙆‍♀️✅安蝦鹹水角。鹹水角嘅外脆內軟同埋裡面嘅蝦仁🦐好鮮甜🥹!鹹水角嘅外皮煙煙韌韌,有較多料,啖啖都好滿足!✅燒汁茄子。呢個菜真係驚喜!🍆茄子燒得好軟糯,燒汁嘅味道好濃郁,淋係上面,真係好美味!茄子嘅鮮甜同燒汁嘅香味絕配!食落去真係令人回味無窮!總括而言,呢間餐廳嘅午餐真係好出色!每一個菜式都有自己獨特嘅風味同口感,令人食得好開心!服務亦都好好,環境舒適。👍